Autonvanteet helposti ja edullisesti

Hei, vastatkaas mun kysymykseen, mitä mieltä olette, tarvitseeko nainen autolleen alumiinivanteet? Miehethän voisivat keskustella auton vanteista vaikka viikon putkeen. Oletteko huomannut saman ilmiön? Aina puhutaan siitä, paljonko siihen raaskis rahaa laittaa jne. Joskus ihmettelin sitä, miten ne jaksaa. No, myönnetään, ihmettelen edelleen, mutta nyt ymmärrän, miks ne jauhaa sitä aihetta! 😀

Olen suorastaan valaistunut, että alumiinivanteet ovat miehille auton itsetunnon kohotus! Oikeasti, onhan se merkittävä osa auton ulkonäköä. Vanhakin auto nuortuu, kun vaihtaa hienot alumiinivanteet autoon, totta se on.

vanteet

Minulla oli aikaisemmin vanha auto, silloin en osannut ajatella mitään alumiinivanteita. Ostin kuitenkin hiljattain itselleni vanhaa autoa hieman uudemman menopelin ja siinä ei ollut kuin peltivanteet. Siis minun oli, jeps, naisena hommatta ne kuuluisat alumiinivanteet.  Ja aivan totta, kohottamaan itsetuntoani auton suhteen.

Minä hommasin omat alumiinivanteeni autonvanteet sivulta. Sieltä kautta, kun löytyy monet eri autonvanteita myyvät verkkokaupat ja merkit sekä tärkeimpänä alennuskoodit! Sain tosi edullisesti omat autonvanteeni, kun menin tuota kautta ja löysin huikean alennuskoodin. Käykäähän teki kurkkaamassa.

Päädyin itse siis Dezentin alumiinivanteisiin. Oikeasti ne on kyllä tosi hienot semmoset 18 tuumaset. Mun oma ooppelikin näyttää ihan eri makialta. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen. Tällaisissa isoissa ostoksissa varsinkin on tosi tärkeetä hyödyntää tuollaset alennuskoodit, koska esim. alumiinivanteetkin maksaa satoja euroja. Äkkiä se hinta on edullisempi, kun saa vähän alennusta, entä ostaa normaalihintaisena.

Myös uusiin autoihin kannattaa ostaa täysin uudet alumiinivanteet, ei niitä  alkuperäisiä. Miksi, siksi koska alkuperäiset ovat usein tuplasti kalliimmat eikä niissä ole mitään eroa muihin uusiin alumiinivanteisiin. Jätä siis paketista pois alkuperäiset vanteet ja osta itse alennuskoodilla uudet, säästät! 🙂

Miksi puollan niin vankasti alumiinivanteita. Mielestäni alumiinivanteet ovat vaan niin paljon hienompia ja hinnaltaan melkein samat kuin peltivanteet. Tietääkseni alumiinivanteet eivät ainakaan ruostu, joten pysyvät pitkään siistin näköisenä.

Enpä joskus aikoinaan olisi uskonut, että pohdin näinkin ”syvällisesti” autonvanteita ihan julkisesti. On se kyllä vähän kuin itseensä panostaisi, jos panostaa autoonsa. Siellähän sitä tulee istuttua tuntitolkulla ja ajeltua kylillä välillä. Kummasti sitä alkaa eri tavalla kiinnittämään niihin vanteisiin ja muihin huomiota, kun on omakin auto. Mielestäni autot ovat nykyisin muutenkin tosi cooleja ja siksikin niihin haluaa eri tavalla panostaa.

Talvirenkaisiin mulla siis on jo alumiinivanteet, mutta kesärenkaisiin ei. Pitää tässä kyttäillä nuita parhaita alennuksia niin saisi kohtuullisen edullisesti kesärenkaisiinkin jotkut kivat alumiinivanteet. Kesällä tulee vielä enemmän pörrättyä kylillä niin pitäähän sen autonkin olla sitten niinkun iskussa. 😉

Nyt vain odotellaan, että se talvi tulee kunnolla ja päästään nauttimaan siitä. Pitäkäähän huoli, ettette liian hinnakkaasti maksa niistä kuuluisista alumiinivanteista, niin hienot kun ne onkin ja on mahdollista yhdellä klikkauksella käydä kurkkaamassa ne tämän hetken huikeimmat tarjoukset. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *